2018. szeptember 25. | Eufrozina
12° calendar-image 29°
Eger.hu
bucsu-a-magyar-kupatol
Búcsú a Magyar Kupától
A labdarúgó Magyar Kupa országos első...
fradistak-maklaron
Fradisták Makláron
A Ferencvárosi Torna Club három éve...
a-tudatos-fogyasztoi-dontest-segitik
A tudatos fogyasztói döntést segítik
A Panasza van? Segítünk! -...
ladaauto-derbivel-zarult-a-mobilitasi-het-20504
Ládaautó derbivel zárult a...
Szeptember 22-én, autómentes nappal...
rangos-dijat-kapott-egy-tudomanyos-versenyen
Rangos díjat kapott egy tudományos...
Különdíjat kapott az egri Novák Blanka...
ujra-jarhato-a-gronay-utca
Újra járható a Grónay utca
Hétvégétől ismét járható a Grónay...
masik-epuletben-de-egyutt-folytatjak-az-ovisok-20499
Másik épületben, de együtt...
Az egri uniós beruházások ütemezését...
nemzetkozi-cukorbeteg-talalkozo
Nemzetközi cukorbeteg találkozó
Többek között személyre szóló...
unnepeltek-a-civil-szervezetek-20497
Ünnepeltek a civil szervezetek
Több mint 70 szervezet részvételével...
onkentes-pedagogusok-talalkoztak-varosunkban
Önkéntes pedagógusok találkoztak...
Önkéntesek toborzása és a beszámolók...
23-barokk-futoparade
23. Barokk Futóparádé
Az Eger Civil Ünnepe rendezvénysorozat...
a-szuret-2018
A Szüret 2018
Három napon keresztül várták szüreti...
szekelyfold-gyongyszemei-20493
Székelyföld Gyöngyszemei
Töltelékes káposzta, székelyföldi...
dijaztak-a-legviragosabbakat
Díjazták a legvirágosabbakat
Lakossági, idegenforgalmi, intézményi,...
jelentos-fejlesztesek-20491
Jelentős fejlesztések
A nyár folyamán jelentős...
nagyszabasu-kozuti-ellenorzeseket-tart-a-rendorseg
Nagyszabású közúti ellenőrzéseket...
Nem először kapcsolódnak be az...
peldaerteku-az-egri-korhaz-mukodese
Példaértékű az egri kórház...
Minden szempontból az igényeknek...
bringas-reggeli-20488
Bringás reggeli
Péksüteménnyel és forró itallal lepték...
tobb-utlezaras-is-lesz-a-hetvegen-egerben-20487
Több útlezárás is lesz a...
Most hétvégén több útlezárás,...
xxiii-sperlagh-jozsef-emlekfutas
XXIII. Sperlágh József Emlékfutás
Több mint 180 résztvevője volt a XXIII....
szent-mihaly-nap-a-csaladok-eveben
Szent Mihály Nap a Családok Évében
Koncertekkel, játékokkal és...
e-ugyintezes-digitalis-kommunikacio
E-ügyintézés, digitális...
Az elektronikus eljárásokkal kapcsolatban...
hegedus-eva-volt-a-bizlounge-vendege
Hegedűs Éva volt a BizLounge vendége
Hegedűs Éva volt a szeptemberi BizLounge...
azoknak-is-jar-a-teli-rezsicsokkentes
Azoknak is jár a téli...
12 ezer forintos támogatásban...
xxiv-dr-frank-maria-emlekules
XXIV. Dr. Frank Mária Emlékülés
Huszonnégy éve hirdet pályázatot és...
negy-tarsashaz-kap-tamogatast-homlokzati-felujitasra
Négy társasház kap támogatást...
Négy társasház homlokzata újul meg a...
egyetemi-sportnap
Egyetemi Sportnap
Több helyszínen, közel száz programmal...
uj-kerekparokat-kapott-a-rendorseg
Új kerékpárokat kapott a rendőrség
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság...
kruzsely-gabor-vegezte-el-a-diszlovest
Krüzsely Gábor végezte el a...
Április és október között minden nap az...
szureteltek-az-ovodasok
Szüreteltek az óvodások
Több mint ötven óvodás érkezett...

Gál Tibor Pincészete

Létrehozva: 2014. január 10.  |  Utoljára frissítve: 2015. március 03. bor 

Eger Csíky S.u.10


Fúzió

2013-ban a Gál Tibor Pincészet jóvoltából megnyílhatott Eger első borélmény centruma, a Fúzió. Létrejöttével megszületett egy régen várt hely, ahol a Gál Tibor Pincészet munkája nyomán összeforr egy minden igényt kielégítő Borbár, egy különleges minőségű vagány Bisztrókonyha, valamint a világ első interaktív Egri Bikavér Múzeuma. A kategóriájában is hatalmasnak számító, 1400 m2 alapterületű épületegyüttesben  a nagyközönség megkóstolhatja az egri Borvidék különleges borait, az izgalmas ízvilágú borkorcsolyákat, és még a saját „Egri Bikavér" házasítását is elkészítheti.

Pincészet

A Gál Tibor Pincészet alapelve, hogy a modern borászati eszközöket és eljárásokat a hagyományt el nem felejtve, a több éves tradíciók alapjaira építve lehet megfelelően és sikeresen alkalmazni. Gál Tibor elsőként ismerte fel a borvidéken a terroir típusú borászkodás jelentőségét és ennek alapján határozta meg a szőlészeti és borászati technológiáját, melyet a Pincészetben már 20 éve működtetve készítenek kiemelkedő tételeket. Elsődleges cél az egri és a magyarországi borászvilág nemzetközi hírnevének elősegítése, ezért is fektet Gál Tibor nagy hangsúlyt borainak külföldi közönséggel való megismertetésére.

Borbár

A  Fúzió egyik ékköve az épületegyüttes központjában álló Borbár, ahol a  Gál Tibor Pincészet Klasszikus, Superior és limitált szériás és régi évjáratú borain kívül lehetőség nyílik számos más egri borász  különleges borainak megkóstolására is. A cél, hogy a Fúzió vendégei minél több magas minőségű egri (és olykor-olykor más magyar borvidékről származó) tételt megismerhessenek, ezért még a felsőbb -, Superior kategóriás borokból is lehet majd kóstolómennyiséget kérni.

Borbisztró

A Fúzió bisztrókonyhájában mind a borkóstolók mellé felszolgált tartalmas borkorcsolyák, mind pedig a több fogásos degusztációs menük is magas minőségű, helyi, szezonális alapanyagokból készülnek majd.  Modern gondolkodású chefek, és a legmodernebb konyhatechnológia biztosítják, hogy a vendégek számára a Fúzió ne csak bor-, hanem kulináris élményként is szolgáljon.

Interaktív Bikavér Múzeum

A világ első interaktív Egri Bikavér Múzeumában életkortól függetlenül bárki megismerheti és megértheti az Egri Bikavér történetét, melyben a legmodernebb multifunkcionális eszközök lesznek segítségére. Egyedülálló módon lehetőség nyílik mindenki számára, hogy elkészítse saját „Egri Bikavérét", amely később lepalackozva, és címkézve örök emlékként szolgál majd a Fúzióban tett látogatásról.

 

Gál Tibor Pincészete

 

 

 

 Tel.: 06-20-752-5002

3300 Eger , Csiky S.u.10

galtibor@galtibor.hu

www.fuzio.galtibor.hu

GPS 47.909784,20.368759



< Vissza