2018. december 18. | Auguszta
calendar-image
Eger.hu
az-unnepekre-keszultek-a-cukorbetegek
Az ünnepekre készültek a cukorbetegek
Karácsonyi ünnepséget szervezett a...
150-adag-meleg-etellel-segitettek-a-raszorulokat-20962
150 adag meleg étellel segítették a...
Ételosztást tartott egy egri étterem és...
fogvatartottak-karacsonyi-musora-20961
Fogvatartottak karácsonyi műsora
Nem mindennapi látogatók érkeztek...
batrak-ligaja-a-kemeny-ferenc-sportcsarnokban
Bátrak Ligája a Kemény Ferenc...
Tizenhárom iskola vett részt a Bátrak...
megbizhato-forrasbol-vasaroljunk-tuzifat-20959
Megbízható forrásból vásároljunk...
Idén is a hasított tölgy és bükk a...
felnemeti-teremfoci
Felnémeti teremfoci
A nagypályás szezon zárása után...
az-egykori-kollegakat-koszontottek-20957
Az egykori kollégákat köszöntötték
A Polgármesteri Hivatal egykori dolgozóit...
podiumosok-koreografus-versenye
Pódiumosok koreográfus versenye
A 25 éves Pódium Tánc- és Balettiskola...
kozos-gyertyagyujtasra-vartak-20954
Közös gyertyagyújtásra várták
Együtt hangolódtak az ünnepekre a...
tobb-mint-2-millio-forint-gyult-ossze
Több mint 2 millió forint gyűlt...
Több mint kétmillió forint gyűlt össze,...
jonak-lenni-jo
Jónak lenni jó
A Cukorbetegek Egri Egyesülete is...
betlehem-kiallitas-az-erseki-palotaban-20949
Betlehem kiállítás az Érseki...
Több mint kétszáz betlehem érkezett...
meleg-ebeddel-vartak-a-raszorulokat-20948
Meleg ebéddel várták a rászorulókat
Több száz adag étel és néhány jó...
pro-agria-uszoverseny-20947
Pro Agria Úszóverseny
Elbúcsúzott Egertől Cseh László, aki...
meggyujtottak-a-harmadik-gyertyat-is-20946
Meggyújtották a harmadik gyertyát is
Advent harmadik vasárnapján a rózsaszín,...
alma-allomassal-nepszerusitettek-a-gyumolcsot
Alma-Állomással népszerűsítették...
Idén 720 ezer tonna alma termett...
plakatkiallitas-es-rajzpalyazat-20944
Plakátkiállítás és rajzpályázat
A Nemzeti Értéktár gyűjteményébe...
menhelyi-allatoknak-gyujtottek
Menhelyi állatoknak gyűjtöttek
Adományt gyűjtöttek az Eszterházy...
kovacs-lucae-a-jakab-istvan-emlekgyuru-20942
Kovács Lucáé a Jakab István...
Idén utoljára ülésezett a Heves Megyei...
jon-a-varosi-sibajnoksag
Jön a Városi Síbajnokság
Meghirdettük a 2019-es, immár XII. Eger...
kozosen-hangolodtak-az-unnepekre-az-egyetemen-20940
Közösen hangolódtak az ünnepekre az...
Üdvözlőlapot, ablakdíszt készítettek,...
marcius-2-an-lesz-a-varosi-siverseny-20939
Március 2-án lesz a Városi Síverseny
Január 30-ig lehet jelentkezni a 2019-as...
a-dolgozok-kozel-90-szazaleka-adott-vert
A dolgozók közel 90 százaléka adott...
Az Egri Törvényszéket 2017-ben...
fertalymesterek-adventi-koszontoje-20933
Fertálymesterek adventi köszöntője
Idén is adventi összejövetelt szerveztek...
evertekelo-20932
Évértékelő
Negatív tendenciát mutat a személyi...
kozossegi-terek-fejlesztesere-lehet-palyazni-20930
Közösségi terek fejlesztésére...
Közösségi terek kisebb léptékű...
indul-a-beruhazas
Indul a beruházás
A vasútállomás és az Eger patak...
januartol-palyazhatnak-a-civilek-a-nea-kiirasaira
Januártól pályázhatnak a civilek a...
Civil fórumot tartott a Heves Megyei Civil...
a-december-12-i-sortuz-aldozataira-emlekeztek-20927
A december 12-i sortűz áldozataira...
Az 1956. december 12-i sortűz áldozataira...
karacsonyi-unnepseg-20926
Karácsonyi ünnepség
Több egri és környékbeli értelmi...

Gál Tibor Pincészete

Létrehozva: 2014. január 10.  |  Utoljára frissítve: 2015. március 03. bor 

Eger Csíky S.u.10


Fúzió

2013-ban a Gál Tibor Pincészet jóvoltából megnyílhatott Eger első borélmény centruma, a Fúzió. Létrejöttével megszületett egy régen várt hely, ahol a Gál Tibor Pincészet munkája nyomán összeforr egy minden igényt kielégítő Borbár, egy különleges minőségű vagány Bisztrókonyha, valamint a világ első interaktív Egri Bikavér Múzeuma. A kategóriájában is hatalmasnak számító, 1400 m2 alapterületű épületegyüttesben  a nagyközönség megkóstolhatja az egri Borvidék különleges borait, az izgalmas ízvilágú borkorcsolyákat, és még a saját „Egri Bikavér" házasítását is elkészítheti.

Pincészet

A Gál Tibor Pincészet alapelve, hogy a modern borászati eszközöket és eljárásokat a hagyományt el nem felejtve, a több éves tradíciók alapjaira építve lehet megfelelően és sikeresen alkalmazni. Gál Tibor elsőként ismerte fel a borvidéken a terroir típusú borászkodás jelentőségét és ennek alapján határozta meg a szőlészeti és borászati technológiáját, melyet a Pincészetben már 20 éve működtetve készítenek kiemelkedő tételeket. Elsődleges cél az egri és a magyarországi borászvilág nemzetközi hírnevének elősegítése, ezért is fektet Gál Tibor nagy hangsúlyt borainak külföldi közönséggel való megismertetésére.

Borbár

A  Fúzió egyik ékköve az épületegyüttes központjában álló Borbár, ahol a  Gál Tibor Pincészet Klasszikus, Superior és limitált szériás és régi évjáratú borain kívül lehetőség nyílik számos más egri borász  különleges borainak megkóstolására is. A cél, hogy a Fúzió vendégei minél több magas minőségű egri (és olykor-olykor más magyar borvidékről származó) tételt megismerhessenek, ezért még a felsőbb -, Superior kategóriás borokból is lehet majd kóstolómennyiséget kérni.

Borbisztró

A Fúzió bisztrókonyhájában mind a borkóstolók mellé felszolgált tartalmas borkorcsolyák, mind pedig a több fogásos degusztációs menük is magas minőségű, helyi, szezonális alapanyagokból készülnek majd.  Modern gondolkodású chefek, és a legmodernebb konyhatechnológia biztosítják, hogy a vendégek számára a Fúzió ne csak bor-, hanem kulináris élményként is szolgáljon.

Interaktív Bikavér Múzeum

A világ első interaktív Egri Bikavér Múzeumában életkortól függetlenül bárki megismerheti és megértheti az Egri Bikavér történetét, melyben a legmodernebb multifunkcionális eszközök lesznek segítségére. Egyedülálló módon lehetőség nyílik mindenki számára, hogy elkészítse saját „Egri Bikavérét", amely később lepalackozva, és címkézve örök emlékként szolgál majd a Fúzióban tett látogatásról.

 

Gál Tibor Pincészete

 

 

 

 Tel.: 06-20-752-5002

3300 Eger , Csiky S.u.10

galtibor@galtibor.hu

www.fuzio.galtibor.hu

GPS 47.909784,20.368759



< Vissza