2016. szeptember 26. | Jusztina
calendar-image 20°
Eger.hu
Csomagajánlatok
Válasszon aktuális ajánlataink közül!
Egerben mindig történik valami
Pezsgő hangulatú, történelmi kisváros,...
Gyerekkel Egerben‏
Gyerekkel vagyok :) Lehetőségek Egerben.
AKTÍVAN EGERBEN
Aktív kikapcsolódás Egerben és a város...
7 romantikus egri helyszín
A 7 legromantikusabb egri és Eger...
Gasztronómia Eger 2016
Az év legjobb gasztronómiai rendezvényei...

Mozi

Létrehozva: 2013. március 11.  |  Utoljára frissítve: 2014. október 14.

Városunkban két mozi található, az Uránia Filmszínház a Széchenyi utcán és a Cinema Agria mozi az Agria Park Bevásárlóközpontban a Törvényház úton.


Uránia Filmszínház

 

Az Uránia Filmszínház 3D-s filmújdonságokkal, valamint a Metropolitan Opera előadásaival várja nézőit.

A Metropolitan Opera Emmy-díjas élő közvetítései világhírüket - a zenei élményen túl - a legmodernebb digitális technológiai megoldások alkalmazásával elért, lenyűgöző kép- és hangminőségnek, valamint a szereplők arcjátékát is közel hozó, briliáns operatőri munkának köszönhetik, és ezáltal valódi opera-élményt nyújtanak. A program különlegességét az előadások szüneteiben bemutatott, a közreműködő művészekkel készített, eredeti nyelvű interjúk fokozzák. A Met élőben, HD minőségben, a Metropolitan Opera díjnyertes sorozatában, mely élő közvetítéseket sugároz a világ számtalan mozitermébe. Jegyek 3.600.-Ft-ért kaphatók az Uránia mozi pénztárában. Lehetőség van 3.100.-Ft-ért kedvezményes jegyvásárlásra azoknak, akik legalább 5 előadásra szeretnék megváltani a jegyüket.

Érdeklődni és jegyet foglalni: személyesen az Uránia mozi pénztárában, vagy a 36/516-644-es telefonszámon lehet.


 


Érdeklődni és jegyet foglalni: személyesen az Uránia mozi pénztárában,  Eger Széchenyi u. 14.vagy a 36/516-644-es telefonszámon lehet.


 

Cinema Agria Mozi

2013 februárjától tökéletes kép és hangminőséggel várja látogatóit a megújult Cinema Agria mozi! Az egyes terem Sony Digital Cinema 4K vetítőberendezéssel és Dolby Digital - JBL hangrendszerrel még tökéletesebb képi és hangélményt nyújt a nézőknek. Az új vetítőberendezés Európában is egyedülálló, Egerben a harmadik ilyen készülék (Sony SRX-515P) került letelepítésre. A digitális rendszernek köszönhetően a filmek a magyarországi premierrel egy időben kerülhetnek műsorra, az ország egyik legmodernebb technikai hátterével. Egy hagyományos digitális mozinál jóval élethűbb, kontrasztosabb képpel találkozhatnak a nézők, valamint bizonyos filmeket négyszer nagyobb felbontásban (4K) és megnövelt képkockaszámmal (HFR, a mozgások élethűbbek) élvezhetnek.

< Vissza