2014. december 19. | Viola
calendar-image
ADVENTI PROGRAM AJÁNLATOK EGERBEN
ÜNNEPI ESEMÉNYEK EGY HELYEN
Szilveszter a Hotel Ködmönben
Foglaljon időben a Hotel Ködmönben
Karácsony a Hotel Ködmönben
Ünnepi kényeztetés, töltse a Karácsonyt...
Hotel Eger & Park****
KÉT ÜNNEP KÖZÖTT A karácsonyfán...
Szilveszter a Hotel Eger & Park***-ban
Felejthetetlen Szilveszter és Új Év...
Karácsonyi Ünnepek a HOTEL EGER &...
Töltse a meghitt ünnepeket a minden...
Hotel Ködmön****
Mi fizetjük az első éjszakát !!!
Hotel Korona****/*** Wellness,...
WELLNESS NAPOK, SZÜLETÉSNAPOK, NÉVNAPOK,...
Hotel Korona****/*** Wellness,...
BOROS CSOMAG NEMCSAK BOROSOKNAK
Hotel Senator-Ház
Senator csomag
Panoráma Hotel Eger *** superior
Egerben, az Almagyar-dombon, a vár fölött...
Öko-Park Panzió Kemping és Kalandpark
Magyarország első minősített allergén...

Mozi

Városunkban két mozi található, az Uránia Filmszínház a Széchenyi utcán és a Cinema Agria mozi az Agria Park Bevásárlóközpontban a Törvényház úton.


Uránia Filmszínház

 

Az Uránia Filmszínház 3D-s filmújdonságokkal, valamint a Metropolitan Opera előadásaival várja nézőit.

A Metropolitan Opera Emmy-díjas élő közvetítései világhírüket - a zenei élményen túl - a legmodernebb digitális technológiai megoldások alkalmazásával elért, lenyűgöző kép- és hangminőségnek, valamint a szereplők arcjátékát is közel hozó, briliáns operatőri munkának köszönhetik, és ezáltal valódi opera-élményt nyújtanak. A program különlegességét az előadások szüneteiben bemutatott, a közreműködő művészekkel készített, eredeti nyelvű interjúk fokozzák. A Met élőben, HD minőségben, a Metropolitan Opera díjnyertes sorozatában, mely élő közvetítéseket sugároz a világ számtalan mozitermébe. Jegyek 3.600.-Ft-ért kaphatók az Uránia mozi pénztárában. Lehetőség van 3.100.-Ft-ért kedvezményes jegyvásárlásra azoknak, akik legalább 5 előadásra szeretnék megváltani a jegyüket.

Érdeklődni és jegyet foglalni: személyesen az Uránia mozi pénztárában, vagy a 36/516-644-es telefonszámon lehet.


 


Érdeklődni és jegyet foglalni: személyesen az Uránia mozi pénztárában,  Eger Széchenyi u. 14.vagy a 36/516-644-es telefonszámon lehet.


 

Cinema Agria Mozi

2013 februárjától tökéletes kép és hangminőséggel várja látogatóit a megújult Cinema Agria mozi! Az egyes terem Sony Digital Cinema 4K vetítőberendezéssel és Dolby Digital - JBL hangrendszerrel még tökéletesebb képi és hangélményt nyújt a nézőknek. Az új vetítőberendezés Európában is egyedülálló, Egerben a harmadik ilyen készülék (Sony SRX-515P) került letelepítésre. A digitális rendszernek köszönhetően a filmek a magyarországi premierrel egy időben kerülhetnek műsorra, az ország egyik legmodernebb technikai hátterével. Egy hagyományos digitális mozinál jóval élethűbb, kontrasztosabb képpel találkozhatnak a nézők, valamint bizonyos filmeket négyszer nagyobb felbontásban (4K) és megnövelt képkockaszámmal (HFR, a mozgások élethűbbek) élvezhetnek.

< Vissza