Ugrás a fő tartalomhoz
2024. június 17. | Laura

Fogorvosi rendelők fejlesztése

Létrehozva: 2015. február 16.  |  Utoljára frissítve: 2019. április 02.

Közzétételi egység: Európai Unió által támogatott fejlesztések


 Letölthető dokumentum Megbízási szerződése EuProcure Kft

Letölthető dokumentum Megbízási szerződése Expert 2001 Kft

Letölthető dokumentum Megbízási szerződése Média Eger Kft

 

Fogorvosi rendelők fejlesztése Egerben, a Technika Házában"
ÉMOP-4.1.1/A-12-2013-0021
Projekt összköltség: 56.649.013 Ft
Megítélt támogatás: 56.649.013 Ft

Tervezett fejlesztés:a fogorvosi rendelő helyiségek felújítása tervezett az akadálymentesítés és energiahatékonysági szempontok figyelembevételével.
Akadálymentesítés:a főbejárat közelében a jelenleg is meglévő parkolóhelyet mozgáskorlátozott parkolóvá alakítjuk. Innen taktilis jelek vezetnek a főlépcsőnél kialakításra kerülő lépcsőlifthez. Az előcsarnok szélfogójának homlokzati ajtólapját lecseréljük, a szélfogó belső lengőajtóit kibontjuk, helyette korszerű, és szabványos méretű nyílászárókat alkalmazunk. Az előcsarnokban kijelöljük az ügyeletes orvosi rendelőbe vezető közlekedési útvonalat. A betegvárakozót és az előcsarnokot elválasztó üvegfal szintén cserére kerül. A meglévő vizesblokk közelében akadálymentes wc-t, mosdót és pelenkázót alakítunk ki, ezzel egyidejűleg a sterilizáló helyiséget is korszerűsítjük. Továbbá megtörténik a röntgenhelyiséghez vezető közlekedési zóna kijelölése is. A hallókészüléket használó nagyothallók számára az információhoz történő egyenlő esélyű hozzáférés biztosítása érdekében a két akadálymentesített rendelőt beépített indukciós hurokkal szereljük fel. Irányjelző és tájékoztató táblák kerülnek kihelyezésre, melyek Braille felirattal is ellátott kivitelben készülnek.
Energiahatékonysági korszerűsítés:a helyiségek meglévő nyílászárói helyett szabványos méretű új műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre, melyek tervezetten kettős, hőszigetelő üvegezéssel ellátott, öt légkamrás műanyag nyílászárók, bukó-nyíló ablakszárnnyal.
Az épületfelújítási munkák mellett eszközbeszerzést is tervezünk, mely a minőségi ellátás feltételeinek megteremtését célozza.

 < Vissza
Intézze ügyeit elektronikusan!