Ugrás a fő tartalomhoz
2024. július 25. | Jakab

TÁJÉKOZTATÓ

Létrehozva: 2015. október 20.  |  Utoljára frissítve: 2019. április 02. eger 

ESEDÉKES ADÓTARTOZÁSSAL RENDELKEZŐK ADÓZÓKNAK


Tisztelt Adózók!

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága felhívja szíves figyelmüket arra, hogy 2015. szeptember 15-ig lehetett pótlékmentesen befizetni a 2015. évi helyi adók (építményadó, helyi iparűzési adóelőleg stb.) és a gépjárműadó második félévi részletét.

 

A napokban azon adózóink kapnak – tértivevényes levélben - fizetési felhívást, (4 248 db) akik 5 000 forintot meghaladó összegű (már lejárt esedékességű) önkormányzati adóhatóságunknál nyilvántartott adótartozással rendelkeznek.

 

A fizetési felhívás kibocsátásával elsődleges célunk az önkéntes adófizetés elősegítése, illetve a végrehajtással járó egyéb költségek elkerülése.

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Adózóinkat, hogy lehetőség van elektronikus rendszeren keresztül önkormányzati adóhatóságunknál nyilvántartott adatok meghatározott körének lekérdezésére és az adófolyószámlák megtekintésére. Erre vonatkozó információ az alábbi linken érhető el:

 

http://www.eger.hu/hu/adougyek/elektronikus-folyoszamla-lekerdezes

 

Önkormányzati adóhatóságunk ügyfélszolgálatán (3300 Eger, Dobó István tér 2.)
bankkártyával is kiegyenlíthetik elmaradt adófizetéseiket.

 

(Ügyfélfogadási időpontok: Hétfő, Kedd, Csütörtök 9.00-16.00, Szerdán 9.00-17.00)

 

A fizetési felhívás mellékleteként kipostázott csekkeken található QR kódok beolvasásával már „okostelefonok" segítségével is fizethetnek, ha internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával rendelkeznek.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Eger Megyei Jogú Város hatályos önkormányzati adórendeleteiről, ügyleírásainkról, valamint egyéb más információinkról kapcsolatos részletes tudnivalókat, az ügyfélfogadás időpontjairól és helyéről, továbbá a bevallási nyomtatványokat a www.eger.hu/adougyek vagy eger.hu/adougyek illetve az ado.eger.hu oldalon találják.

 

Köszönjük, hogy befizetett adójával hozzájárul városunk fejlődéséhez!

 

Eger, 2015. október 20.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága< Vissza
Intézze ügyeit elektronikusan!