2019. augusztus 24. | Bertalan
Eger.hu

Ügyindítás hivatali kapuval rendelkezők számára

Létrehozva: 2019. május 14.  |  Utoljára frissítve: 2019. május 14.

2019. májusától az Önkormányzati Hivatali Portál (OHP) az önkormányzati ASP rendszerben az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne. https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap


A Hivatali kapuval rendelkező adózók jelenleg - 2019. május hó 27-ig - úgy tudnak benyújtani iparűzési adóbevallást, idegenforgalmi adóbevallást, építményadó adatbejelentést, vagy más űrlapot, ha azt az OHP honlapon kitöltik, lementik, majd a lementett űrlapot Eger Megyei Jogú Város Önkormányzat Hivatali kapujára a saját hivatali kapujukról indítva az ügyet feltöltik.

 

A Hivatali Kapu (HKP) a Központi Elektronikus Szolgáltató Rendszer (központi rendszer, KR) része. A HKP-n keresztül az igénybevevő szervezetek hitelesen tudnak fogadni elektronikus üzeneteket, illetve a hivatalok elektronikus üzenetei a hitelesen azonosított ügyfelekhez (állampolgár, hivatal, gazdálkodó szervezet) eljuttathatók.

 

Hivatali kapu használata során a Hivatal rövidített neve: EGERADO Teljes neve: Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága KRID azonosítója: 644093165

 

Részletekről itt tájékozódhatnak: https://ohp-20.asp.lgov.hu/tajekoztato. Amennyiben az Ön által intézendő ügyben nem talál formanyomtatványt, akkor beadványát az e-Papír szolgáltatáson keresztül is beterjesztheti. További információt a következő oldalon talál az ügyindítással kapcsolatban.

 

A változásokról folyamatosan frissülő információkat a város honlapján találhatnak https://www.eger.hu/hu/adougyek az érdeklődők!


Eger, 2019. május 13.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága< Vissza